Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Het is officieel! De band heeft zojuist het grote nieuws op haar sociale netwerken bevestigd: Rammstein zal in juni 2020 een groots concert geven in het Goffertpark in Nijmegen!

Zomer 2020 wordt warm in Nijmegen met Rammstein!

Gisteren bevestigde Rammstein het gerucht van een grote stadiontournee in 2020 door op zijn Facebook-pagina aan te kondigen dat hij terug zou gaan voor een heleboel concerten in de grootste zalen van Europa. Op de agenda staan veel Europese steden en vooral Nijmegen! Alleen informatie gegeven, we hadden geen idee van de exacte datum van het concert en ticketing informatie. Vandaag onthult de band een beetje meer, tot vreugde van haar fans!

Let op wat er daarna gebeurt: het Goffertpark in Nijmegen verwelkomt Rammstein op woensdag 24 juni 2020 voor een groot en vurig concert! Voorlopig wordt er maar één datum aangekondigd, maar hun programma laat plaats voor twee. We houden u op de hoogte. Kaartjes gaan op vrijdag 5 juli in de verkoop. Nauwelijks tijd om bij te komen van hun concert van een paar dagen geleden in Amsterdam! In de tussentijd kunt u uw tickets voor hun volgende concert in Nijmegen nu al veiligstellen met Next Concert.

Informatie over kaartverkoop

Concert Rammstein
Woensdag 24 juni 2020 : Goffertpark – Nijmegen
Prijzen/Categorieën
Binnenkort beschikbaar
Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Next Concert
► Openbare verkoop binnenkort beschikbaar op TicketMaster (vrijdag 5 juli 2019)

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter