Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Rapper Feis is aan de gevolgen van een schietpartij overleden. De rapper werd op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam door kogels getroffen en overleed enkele uren later in het ziekenhuis. Ondertussen is geschikt gereageerd op de dood van de jonge en getalenteerde rapper.

Bij een schietpartij aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is rapper Feis om het leven gekomen. Feis werd slechts 32 jaar. Bekenden uit de muziekwereld reageren ondertussen onthutst op het overlijden van de getalenteerde rapper.

Nog een slachtoffer

Bij de schietpartij werden twee mannen getroffen. Feis bezweek aan de aanslag, het andere slachtoffer bleek er veel beter aan toe en melde zich op eigen kracht in het ziekenhuis. Al snel na het incident gingen er geruchten dat Feis slachtoffer van de schietpartij zou zijn, pas veel later werd dit echter door de politie bevestigd en maakte de familie via de sociale media het overleden van Feis bekend.

Zeven mensen gearresteerd

Ondertussen heeft de politie zeven mensen aangehouden die mogelijk iets met deze schokkende zaak te maken hebben. De politie trad kordaat op en wist al vrij snel na de schietpartij zeven mensen op het Heemraadsplein aan te houden. Dit gebeurde overigens wel nadat ze een waarschuwingsschot hadden gelost. Over de toedracht van de schietpartij is verder nog niets bekend.

‘Supertalent’

Kees de Koning van het platenlabel van Feis, reageerde net als onder meer collega’s emotioneel op het overlijden van de jonge rapper. Hij noemde Faisal Mssyeh, want zo luidt Feis’ officiële naam, een supertalent met humor en prees de overleden zanger om het feit dat hij altijd voor iedereen klaar stond. Zie ook:

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter