Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Als er één album wordt verwacht, is het Rihanna’s volgende album. Maar sinds 2018 en de aankondiging van de terugkeer van het prachtige Barbadian naar de studio’s, hebben we bijna geen nieuws meer gehad. Als gevolg hiervan worden de media geagiteerd en verspreidt de speculatie over de release van dit record zich overal. In één boodschap heeft Rihanna iedereen het zwijgen opgelegd.

“Het zal voorbij zijn als het voorbij is, zus”

Rihanna’s laatste album, “Anti”, dateert van januari 2016. Het is dus drie jaar, drie jaar geleden dat we hebben gewacht op zijn nieuwe album, een echte eeuwigheid in de wereld van de muziek. Maar toen ze aankondigde dat ze terugkeerde naar de studio’s, dachten velen dat haar terugkeer spoedig zou plaatsvinden. Het resultaat, enkele maanden later, was geen titel om mee in contact te komen en weinig nieuws.

Als logisch gevolg daarvan groeit de speculatie en de laatste stelde dat het negende album (genaamd “R9”) van de uitvoerder van “Umbrella” klaar was. Deze informatie werd ontkend door de belangrijkste belanghebbende partij, die deze publiciteitsstunt waarschijnlijk niet erg op prijs stelde. Op haar sociale netwerk antwoordde ze zelfs heel abrupt op een fan die haar het artikel had gestuurd: “Het zal voorbij zijn als het over mijn zus is”. Een bericht dat het debat voor het moment afsluit, maar geen antwoord geeft op de vraag die iedereen zich stelt: wanneer komt Rihanna’s negende album uit?

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter