Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Alice Merton treedt woensdag 27 maart 2019 op in Pandora, TivoliVredenburg. Het grootste deel van haar concert zal ongetwijfeld in het teken staan van het debuutalbum ‘Mint’. Dit album zal begin volgend jaar uitkomen. Vanaf vrijdag 12 december kunnen fans tickets kopen via Ticketmaster.

Alice Merton zal woensdag 27 maart 2019 tracks van haar debuutalbum ‘Mint’, dat begin volgend jaar verschijnt, brengen in TivoliVredenburg. De populaire zangeres is bekend van hits als ‘No Roots’ en ‘Why So Serious’. ‘Mint’ is de opvolger van de succesvolle EP ‘No Roots’.

Succesvolle EP ‘Roots’

Met de hits ‘No Roots’ en ‘Why So Serious’ brak Alice Merton vorig jaar definitief door. De nummers maakten indruk en smaken nadrukkelijk naar meer. ‘No Roots’ was overigens ook de titel van de EP die ze al eerder uitbracht. ‘No Roots’ werd in alle opzichten een kraker. Zo werd de videoclip van het nummer meer dan 150 miljoen keer bekeken op You Tube, iets dat voorheen louter en alleen weggelegd was voor de groten der aarde.

‘Mint’ eerste album

Merton presenteert 18 januari volgend jaar haar eerste album ‘Mint’. De zangeres legde met haar EP de lat hoog voor zowel zichzelf als voor haar fans, die torenhoge verwachtingen hebben van dit album. Die fans kunnen horen of de zangeres die verwachtingen waar kan maken in Utrecht, waar ze op 27 maart in TivoliVredenburg te horen en te zien zal zijn.

Informatie over kaartverkoop

Concert Alice Merton
27 maart 2019 : Utrecht – TivoliVredenburg 
Prijzen in categorie
Enkelvoudig tarief : 20.75 €
Ticketing en reserveringen
► Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (vrijdag 12 december vanaf 10.00 uur): Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter