Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Ed Sheeran zegt in een interview dat BTS, de extreem populaire K-pop boyband, misschien met een nummer van hem aan de slag gaat.

Wereldwijd succes gegarandeerd met deze 2 sterren

Ed Sheeran heeft zich in slechts 8 jaar tijd naar de muziektop gewerkt, hij is een van de meest populaire zangers van dit moment en heeft een hele waslijst wereldhits achter zijn naam staan. Van romantische ballads tot dansbare zomerhits, van ‘The A Team’ tot ‘Shape of You’, deze jongeman kan het allemaal. Hij schrijft niet enkel hits voor zichzelf maar ook voor andere artiesten.

BTS is dé K-pop sensatie van het moment. De boyband uit Zuid-Korea is onwaarschijnlijk populair: ze touren de wereld rond, treden op bij bekende Amerikaanse tv-shows en hun big hit ‘DNA’ heeft meer dan 550 miljoen views op Youtube! Hun hele show is netjes uitgewerkt en tot in de puntjes verzorgd. De 7 jonge kerels dansen en zingen tot ze er bij neervallen en ondertussen gilt het jonge publiek erop los.

Nu is de vraag natuurlijk, wat hebben Ed Sheeran en BTS met elkaar gemeen? Miljoenen fans wereldwijd, dat sowieso. En binnenkort misschien ook een wereldhit, samen. Ed Sheeran liet het nieuwtje ontsnappen tijdens een interview bij ‘Billboard’, als antwoord op een tweet van een fan. BTS zou al met een van zijn nummers aan het werk zijn volgens de Britse zanger. De twee wereldse acts zijn zeer verschillend maar beiden even populair en internationaal succes lijkt dan ook gegarandeerd. Het is nu afwachten geblazen of het ook daadwerkelijk tot een samenwerking tussen de twee komt.

Over auteur

Annelien Maes

Professioneel: na mijn studies journalistiek wilde ik een internationale studie doen en koos ik voor de Erasmus Mundus Master: Journalism, Media & Globalisation. Ik heb sindsdien voornamelijk als content editor gewerkt in de reissector. Persoonlijk: ik hou voornamelijk van indie: leuke melodieën met een twist en een portie electro, heerlijk. Tash Sultana, Oscar & The Wolf, The Killers, maar ook Jack Johnson en Xavier Rudd behoren tot mijn favorieten. Verder hou ik van dagdromen, reizen en zwemmen in de oceaan (als het lekker warm is ten minste). U kunt mij contacteren via mijn LinkedIn-profiel.

Laat een opmerking achter