Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Scorpions werkt aan een nieuw album. Dat liet oprichter en gitarist Rudolf Schenker weten. Schenker zegt dat het een speciaal en cool album wordt én dat het album tot stand is gekomen met speciale dank aan drummer Mikkey Dee, die met zijn creativiteit de band op het goede spoor zette. Het laatste album van Scorpions dateert alweer van 2015.

Met speciale dank aan drummer Mikkey Dee is Scorpions bezig met de productie van een nieuw album. Dat liet oprichter en gitarist Rudolf Schenker weten. Het was met name de creativiteit van drummer Mikkey Dee die de band op het juiste spoor zette en waardoor er volgens Schenker een cool en speciaal album aan zit te komen. In 2015 bracht Scorpions het laatste album uit.

Al langer op zoek naar nieuwe muziek

Scorpions was al langer bezig om te zoeken naar nieuwe muziek die de band weer op het juiste spoor zou zetten, maar dat lukte aanvankelijk niet. Totdat Dee zich er dus mee ging bemoeien. Ondertussen vond Scorpions al een producent, van wie ze de naam overigens niet willen noemen.

‘Sting in the Tail’

In 2010 bracht Scorpions het album ‘Sting in the Tail’ uit. Dat zou aanvankelijk ook het laatste album zijn. Vijf jaar later werd echter met ‘Return to Forever’ toch weer een nieuw album uitgebracht, maar ook dat zal dus niet de laatste zijn. Toen Mikkey Dee zich in 2016 aansloot bij de band, borrelden toch weer plannen om een nieuw album te maken. En aan dat album wordt nu dus geschreven. Wanneer het album van Scorpions uit zal komen is overigens nog niet bekend.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter