Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Selena Gomez bereidt haar grote comeback voor. Ze heeft haar nieuwe album af, het eerste in 4 jaar. 

Selena Gomez bereidt haar grote comeback voor.

Zoals haar fans weten, zijn de laatste paar dagen niet allemaal rozengeur en maneschijn geweest voor Selena Gomez. De kunstenares leed aan een grote depressie, waarvoor ze in een psychiatrisch ziekenhuis moest worden opgenomen. Met deze zorgen is zijn nieuwe album vertraagd. Maar uiteindelijk, 4 jaar na de vorige, staat Selena Gomez op het punt om terug te keren naar de voorgrond. Op uitnodiging van Jimmy Fallon’s show, onthulde de jonge vrouw details over haar nieuwe opus.

“Ik ben nu in de studio en alles gaat goed. Het album komt zeer binnenkort.”…. Iets om zijn fans te plezieren. Ze hadden al twee samenwerkingen ontdekt die door de schoonheden zijn aangegaan: een eerste “Angst” met Julia Michaels, en de tweede “Ik kan er niet genoeg van krijgen” met Benny Blanco, J Balvin en Tainy. Toen Selena gevraagd werd naar de inhoud van het album, zei ze: “Ik wil gewoon dat dit album is zoals ik. Elk stuk is een verhaal dat ik heb meegemaakt. En op dit moment, denk ik niet dat iemand mijn verhaal beter kan vertellen dan ik.”

Wat de release van het album betreft, is er op dit moment geen datum aangekondigd, maar dat zal binnenkort wel het geval zijn. Selena legde uit: “Ik moet nog een paar veranderingen aanbrengen, maar ik ben opgelucht. Het heeft me 4 jaar gekost, maar ik ben in fase met dit album. Met alles wat mij in mijn persoonlijke leven is overkomen, wist ik niet echt hoe ik de juiste woorden kon vinden om uit te drukken wat ik voel. Er zal altijd pop zijn, natuurlijk. Ik heb echter ook andere genres verkend: elektrische gitaar, diepe soul… Dit zijn muziekstijlen waar ik me in bevind.” Zorg er in de tussentijd voor dat u uw tickets voor zijn volgende concerten in Nederland in handen heeft door Next Concert de aankoop van uw tickets toe te vertrouwen. 

Over auteur

Avatar

Professioneel leven: Na een bachelor's degree in de commercie en daarna een Master 2 Web, ben ik natuurlijk overgestapt op webmarketing en werd dan een CMO. Persoonlijk leven: Ik ben gepassioneerd door het web, ik ben ook een rock fan (die ik in mijn vrije tijd speel). Ik deel de nieuwste muzikale pareltjes en de komende concerten die ik niet mag missen. Sterke emoties zijn te verwachten voor de komende jaren op Hey Alex! U kunt contact met mij opnemen via hugo.blancher@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter