Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Na een nogal gecompliceerd einde 2018 voor Selena Gomez, lijkt de kunstenaar eindelijk klaar om terug te komen op de luchtgolven. Voor deze comeback kon Selena rekenen op Julia Michaels voor een 100% geslaagd nummer! Focus. 

“Angst”, een sterke comeback voor Selena Gomez

We verlieten haar na “Taki Taki”, een track samengesteld met DJ Snake, Cardi B en Ozuna en een ziekenhuisopname na een “emotionele schok”. Enkele maanden later besloot Selena Gomez terug te keren in ons leven en op de airwaves en bood zichzelf een discrete comeback aan. Breekbaar, de zangeres uiteindelijk samen met Julia Michaels voor een nieuwigheid die even boeiend als succesvol was. Het zou jammer zijn om dat te missen!

Het is op het onuitgegeven spoor “Anxiety” dat de Selenators in staat zullen zijn om hun idool te vinden voor 3 minuten 30 minuten van puur plezier. Inbegrepen op Julia Michaels’ laatste EP genaamd “Inner Monologue Part I” onthuld een paar uur geleden, de titel is om te proeven zonder enige matiging. Zou deze schuchtere terugkeer naar de airwaves de voorbode zijn van een meer complete comeback van Selena Gomez? Dat is wat we van harte hopen! Voor degenen die de terugkeer van de zangeres naar Frankrijk niet willen missen, is het tijd om naar Next Concert te gaan.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter