Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Het Zuid-Koreaanse topproduct Seventeen keert terug. De jongensband zal naar alle waarschijnlijkheid rond 21 januari met een nieuw album komen. Eind vorig jaar was Seventeen overigens al even terug met een videoclip van hun hit ‘Getting Closer’. Met het uitbrengen van en nieuw album is de comeback compleet.

Album verschijnt rond 21 januari

Jongensband Seventeen uit Zuid-Korea keert terug met een gloednieuw album. Dit album zal, zo weten insiders zeker, rond 21 januari gelanceerd worden. Eind december lieten de jongens van Seventeen zich al even weer zien in een bijzondere videoclip van ‘Geting Closer’.

Zelf producerende jongensband

Seventeen is afkomstig uit Zuid Korea en bestaat uit liefst dertien leden. Bijzonder is dat de band is opgedeeld in drie verschillende units: hiphop, vocal en performance. Ook al bijzonder is dat de band hun nummers zelf componeren en produceren, waarmee de jongensband zo’n beetje de enige zelf producerende boyband is. Seventeen werd vooral bekend van de televisieshow Seventeen TV. De jongensband brak toe echt door en zelfs de oefeningen en trainingen werden steevast door duizenden enthousiaste fans bekeken.

Laatste details

Een bron binnen Pledis Entertainment, en zij kunnen het weten, verklapte dat het album van Seventeen op 21 januari gelanceerd wordt. Op dit moment wordt nog koortsachtig gewerkt aan de laatste details van het album. Overigens zou er voor het verschijnen van het nieuwe album ook nog een track van dat album wereldkundig worden gemaakt. Al wordt dit bericht nog niet bevestigd.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter