Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Ze zijn terug! Ze zijn terug! Ze zijn terug! Simple Minds is in 2020 weer op tournee om de “40 Years Of Hits” te vieren. Een prachtige Europese vlucht is gepland met een concert in Nederland. We vertellen je alles:

Don’t you, forget about Simple Minds

Vergeet me niet, vergeet wat ze zeiden. Dus je bent ze vergeten? Ze zijn hun fans niet vergeten en hebben een leuke verrassing voor u! In de jaren tachtig waren zij de nummer één Britse groep in Groot-Brittannië, op gelijke voet met U2. Sindsdien is Simple Minds in slaap gevallen…. In 2017 kwamen de Schotten terug om Europa in brand te steken. Een aantal onvergetelijke concerten die de band weer op weg deden gaan…….

Het is maar liefst 40 jaar geleden dat Simple Minds zijn carrière startte. En zo’n verjaardag is iets om te vieren. Voor deze gelegenheid kondigt de band een zeer mooie wereldtournee aan die “40 Years Of Hits” heet. Rockers reizen naar 38 steden over de hele wereld en stoppen voor 1 show in Nederland. Fans kunnen hen ontmoeten in de Ziggo Dome in Amsterdam op 10 april 2020. En om ze niet te missen, vertrouwt u de aankoop van uw tickets voor Live Booker toe.

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Vrijdag 10 april 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

Prijzen en categorieën

  • Premium Zitplaatsen (€ 75,00)
  • 1e rang – Staanplaatsen (€ 54,00)
  • 1e rang – Zitplaatsen (€ 45,00)
  • 2e rang – Zitplaatsen (€ 40,00)
  • 3e rang – Zitplaatsen (€ 35,00)
  • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 54,00)

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr Vrijdag 4 oktober 2019 om 10:00 .

minds
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter