Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Sinds hun laatste optreden in 2015 was Simply Red zeer discreet. Vandaag is de band terug en zal in november een gloednieuw album uitbrengen dat ze zullen promoten tijdens een grote Europese tournee in 2020!

Album + rondleiding voor Simply Red

In oktober en november 2020 maakt Simply Red een grote Europese tour, die al langer werd verwacht. Deze tour begint met een hele serie concerten in het Verenigd Koninkrijk en een aantal optredens in Duitsland. Daarna worden diverse andere Europese landen één maal bezocht met als laatste Nederland. De band sluit haar uitgebreide Europese tour dus af in de Ziggo Dome.

Simply Red is niet alleen bekend van al hun succesnummers maar ook van de zeer geprezen live-acts. Mick Hucknall is vanaf het prille begin in 1985 zowel songwriter als leider van deze band. Saxofonist Ian Kirkham vergezelt hem ook al sinds 1986. De huidige line-up van Simply Red is ongewijzigd sinds 2003. Een paar van de bekendste nummers zijn ‘Holding back the years’, ‘Money’s too tight to mention’, ‘Fairground’ en natuurlijk ‘Stars’.

Hun nieuwste album ‘Blue Eyed Soul’ werd opgenomen in de British Grove Studios in Londen. Alle tien nummers op dit album zijn geschreven door Mick Hucknall en geproduceerd door Andy Wright, een oude bekende. Hucknall haalde zijn inspiratie voor ‘Blue Eyed Soul’ o.a. uit soul en klassieke funk. Denk hierbij aan artiesten als James Brown, Wilson Pickett en Dyke and the Blazers.

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Vrijdag 27 november 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

Prijzen en categorieën

  • 1e rang – Staanplaatsen (€ 59,00)
  • 1e rang – Zitplaatsen (€ 79,00)
  • 2e rang – Zitplaatsen (€ 69,00)
  • 3e rang – Zitplaatsen (€ 52,00)
  • 4e rang – Zitplaatsen (€ 49,00)
  • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 59,00)

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr, 20/09/19 10:00 CEST.

simply
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter