Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De single “Sicko Mode” van rapper Travis Scott staat momenteel 2de genoteerd in de US Billboard Hot 100. Skrillex alias Sonny John Moore, legt er een heerlijk laagje dance flair bovenop met een remix van dit populaire muziekwerk.

Fresh beats om de wintermaanden op te warmen

“Sicko Mode” is de 2de single van Scotts’ studio album “Astroworld”, uitgebracht in augustus van dit jaar door Epic Records. “Astroworld” verwijst naar het in 2016 gesloten funpark Six Flags Astroworld in Houston, Texas. Volgens de artiest nam het sluiten van het park ook de fun weg uit de stad en wil hij hiermee een statement maken om de hoognodige plezierfactor terug te brengen (al was het maar onder het mom van zijn muziek). Ook niet onbelangrijk: de cover van het album werd ontworpen door de Amerikaanse fotograaf David LaChapelle. Travis Scotts’ hoofd fungeert als de ingang van het park in een opgeblazen versie. Niet meer dan 15 artiesten werkten mee aan het album waaronder de rapper Drake die meezingt in de single “Sicko Mode”.

Skrillex was eerder gitarist en zanger van de band From First to Last. Hij verliet de groep na stemproblemen en besliste om solo verder te gaan. In 2010 brengt hij zijn eerste EP uit onder de naam “My Name Is Skrillex” en nog later start hij zijn eerste label, OWSLA. Dubstep en elektronische muziek kenmerken de artiest en tijdens optredens zorgt hij voor een atypische sfeer met 3-dimensionele effecten op groot scherm. Nu het nummer “Sicko Mode” heel wat succes kent, heeft Scott de hulp ingeroepen van DJ Skrillex. Het resultaat is een remix waarvan de beats gegarandeerd je adrenaline opwekken.

Over auteur

Isis De Meyere

Professioneel: na 16 jaar in de lucht als airhostess, ben ik sinds 2 jaar 'geland' in het zuiden van Frankrijk waar ik er voor zorg dat klanten een onvergetelijke luxereis beleven. Naast mijn operationele talenten, maak ik dagelijks vertalingen aan voor de bedrijfswebsite. Persoonlijk: als kind droomde ik over een avontuurlijk leven zoals deze van de stripfiguur Yoko Tsuno: onafhankelijk en tegelijk vrouwelijk, het heelal verkennend met de eeuwige glimlach! Zelfgeschreven poëzie, yoga en de liefde voor muziek zijn mijn gezel tijdens de vele ‘reizen’. U kunt mij contacteren via mijn LinkedIn-profiel.

Laat een opmerking achter