Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De grote DJ, Sonny Moore, moet het grote bedrag betalen aan de fan Jennifer Fraissi, die tijdens een concert een hartaanval zou hebben gehad. 

Schadevergoeding voor een hartaanval

Jaren na het incident in 2012, heeft de jury besloten dat het slachtoffer, Jennifer Fraissi, $4.525.402,- ontvangt als schadevergoeding. $1.6 daarvan moet worden betaald door Moore, $1.8 door zijn touring bedrijf Lost Boys en $450.000 door het Belasco Theater.

Het incident zou in 2012 zijn ontstaan in het Belasco Theater in Los Angeles. Toen Skrillex de menigte naar voren wenkte en van het podium sprong in de armen van zijn fans, zou de Jennifer Fraissi platgedruk zijn, met een hartaanval tot gevolg.

Moore’s advocaat zou hebben gepleit dat zijn client de fan Fraissi nooit zou hebben aangeraakt, waarvan zelfs videobewijs zou zijn. Skrillex bleef echter erg sympathiek en vertelde de TMZ dat er niets belangrijker voor hem is dan zijn fans en hun veiligheid tijdens zijn shows; ‘I want them to have fun and enjoy the music.’ De liefde voor zijn fans blijft ook na dit incident sterk.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter