Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Algemeen alarm! De heavy metal band Slipknot maakt zich klaar om mensen de komende maanden weer gelukkig te maken. Enkele dagen na de aankondiging van hun Europese tournee onthult de band eindelijk de datum van hun concert in Nederland! Concentreer je.

Slipknot bij de Ziggo Dome om je deze winter op te warmen

Er is nieuws dat het lezen leuk maakt en dit nieuws is zeker weg. En niet voor niets onthult de helse band van Slipknot enkele dagen na de aankondiging van hun nieuwe Europese tournee eindelijk de exacte data van hun concerten. Op donderdag 22 augustus onthulde de Amerikaanse neo metal band via haar sociale netwerken de essentiële informatie die fans ontbraken om te organiseren wat waarschijnlijk de beste avond van hun leven zal zijn.

Hun Nederlandse fans zullen blij zijn. Slipknot heeft een tussenstop in het land gepland voor deze nieuwe tour. En het is Amsterdam dat in 2020 de kans krijgt om de groep te ontvangen! In de hoofdstad gaat de eer naar de Ziggo Dome voor een unieke show op dinsdag 28 januari 2020! Het enige wat we zeker weten is dat hun fans talrijk zijn en dat de tickets snel zullen vertrekken! Dus een woord van advies, vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan Live Booker, u zult niet teleurgesteld zijn!

Informatie over kaartverkoop

Concert Rammstein
Dinsdag 28 januari 2020 :
Ziggo Dome – Amsterdam
Prijzen/Categorieën
Prijzen variëren tussen 64.40-70.00 EUR

Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar : Live Booker
► Openbare verkoop binnenkort beschikbaar op TicketMaster (30/08/19 10:00 CEST.)

slipknot

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter