Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Emma Bunton schreef vorige week op sociale media dat ze aan een nieuw album werkt. Bunton kennen we nog van de populaire meidengroep de Spice Girls, maar deze keer werkt ze opnieuw aan een soloproject.

“Brave Spice Girl” Emma blij om terug in studio te zingen

In het buitenland was Emma Bunton bekend met hitjes zoals What took you so long en What I am. In Nederland kende ze hiermee minder succes.

Emma Bunton was lid van de band Spice Girls tussen 1994 en 2000 en werd samen met haar medebandleden zoals de fashion designer Victoria Beckham en sporty Spice girl Melanie C overal ter wereld ontvangen door vele tienermeisjes. Bunton werd later ook gevraagd voor televisie-en radio optredens zoals Dancing on Ice en de Breakfast Show voor Heart Fm London. De echte Spice Girls fans die Emma kenden in de rol als de ‘brave schoolmeid’ kijken eveneens uit naar hun reünie wanneer de groep volgend jaar door het Verenigd Koninkrijk zal toeren. In tussentijd zal Emma Bunton haar tijd verdelen in de studio na het tekenen van een nieuw contract bij BMG.

Over auteur

Isis De Meyere

Professioneel: na 16 jaar in de lucht als airhostess, ben ik sinds 2 jaar 'geland' in het zuiden van Frankrijk waar ik er voor zorg dat klanten een onvergetelijke luxereis beleven. Naast mijn operationele talenten, maak ik dagelijks vertalingen aan voor de bedrijfswebsite. Persoonlijk: als kind droomde ik over een avontuurlijk leven zoals deze van de stripfiguur Yoko Tsuno: onafhankelijk en tegelijk vrouwelijk, het heelal verkennend met de eeuwige glimlach! Zelfgeschreven poëzie, yoga en de liefde voor muziek zijn mijn gezel tijdens de vele ‘reizen’. U kunt mij contacteren via mijn LinkedIn-profiel.

Laat een opmerking achter