Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De Britse groep komt voortdurend uit de buizen. Aan de vooravond van de release van hun nieuwe album kondigt de band een tournee en een bezoek aan Amsterdam aan voor een unieke datum.

Stereophonics in concert in Amsterdam in januari 2020

Voor Stereophonics-fans volgt het goede nieuws elkaar op. Na de aankondiging van hun terugkeer voor een nieuw album, onthulde de band de titel “Dont’ Let The Devil Take Another Day” en in het proces, werd een tournee op wonderbaarlijke wijze aangekondigd. Gelukkig en gelukkig zal de rots van Stereophoncis door Amsterdam trekken. Rockers houden van de hoofdstad en de legendarische Afas Live-locatie. Daar gingen ze twee jaar geleden heen toen hun laatste opus werd uitgebracht en daar ontmoeten ze je volgend jaar.

Bereid je voor op Stereophonics fans, de band staat voor je klaar op Afas Live, in Amsterdam, zaterdag 01 februari 2020. Nu hoef je dat alleen nog maar te doen, zeker als je de training gemist hebt tijdens zijn laatste bezoek aan Nederland.

Informatie over kaartverkoop

Zaterdag 01 februari 2020 : Afas Live – Amsterdam

Vrije zit- en staanplaatsen € 41,45

De voorverkoop start op vr, 25/10/19 10:00 CEST.

stereophonics
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter