Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Na veel teasers en andere speculaties is de deal eindelijk bevestigd. Ter gelegenheid van hun wereldtournee biedt de BLACKPINK een unieke show op AFAS Live in Amsterdam in mei aanstaande ! 

De BLACKPINKs zien u graag in Amsterdam !

De Zuid-Koreaanse meidengroep BLACKPINK blijft gevaarlijk flirten met succes. Gewapend met hun titels met een uniek been, zetten de vier zangers hun opmars naar de vier hoeken van de wereld voort. De groep, die door Camila Cabello zeer gewaardeerd wordt, is niet onopgemerkt gebleven naast Dua Lipa voor een enkele titel een tijdje geleden. Maar hier is het, na vele nieuwe releases op de airwaves, was het op de podia waar de band reikhalzend naar uitkeek. Na de aankondiging van een recente Europese tournee bevestigt BLACKPINK vandaag haar bezoek aan Nederland !

Ja, ja, ja, je leest het goed. Naar uw dagboeken, naar uw pennen om op te schrijven wat volgt. Op 18 mei waagt de “BLACKPINK 2019 WORLD TOUR” zich in de Amsterdamse AFAS Live voor een uniek concert dat explosief belooft te worden. Het zou jammer zijn om dat te missen, nietwaar? Ik zal je daar zien !

Informatie over kaartverkoop

BLACKPINK Concert
Zaterdag 18 mei 2019 : Amsterdam – AFAS Live
Prijzen en categorieën

Enkelvoudig tarief: 166,88 €
Tickets en reserveringen 
► Ticketreserveringsservice: Live Booker
► Ticketreserveringsservice: Next Concert
►Binnenkort te koop op officiële ticketnetwerken (dinsdag 05 februari 2019, 09.00 uur): Ticketmaster NL 

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter