Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

System of a Down is terug van kracht voor een Europese tournee. De Californische groep zal aanwezig zijn voor een uniek concert in Amsterdam in juni 2020!

System Of A Down heeft gekozen voor Nederland

Sinds enkele weken kondigde de band geleidelijk de data van haar volgende Europese tournee aan. De eerste onthullingen gingen alleen over festivals. We konden nauwelijks geloven dat rockers ook kamers zouden kiezen voor hun doorgang op het oude continent.

Maar de hoop is levend omdat de groep net nieuwe data heeft bevestigd, en niet in de laatste plaats. System of a Down zal ook op tournee gaan in een aantal Europese locaties. De vier metalheads bevestigden via hun officiële Facebook pagina dat ze maar 7 concerten in Europa zouden geven buiten de festivals om. En gelukkig is Nederland er een van!

U behoort nu tot de bevoorrechten die System Of a Down in uw stad kunnen ontmoeten! De band geeft een uniek concert in de Ziggo Dome in Amsterdam op 3 juni 2020. De plaatsen zijn erg populair, er zal niet genoeg zijn voor iedereen. Om er zeker van te zijn dat u ze live ziet, kunt u de aankoop van uw tickets toevertrouwen aan de professionals van Live Booker.

Informatie over kaartverkoop

Datum en plaats van het concert

Woensdag 3 juni 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

Prijzen en categorieën

  • 1e rang – Staanplaatsen (€ 59,00)
  • Premium Seats (€ 85,00)
  • 2e rang – Zitplaatsen (€ 55,00)
  • 3e rang – Zitplaatsen (€ 45,00)
  • Rolstoel- en begeleidplaatsen (€ 55,00)

Tickets en reserveringen

► De voorverkoop start op vr Vrijdag 4 oktober 2019 om 12:00 .

down
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter