Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Op dit moment weten we niet veel over de inhoud van Taylor Swift’s volgende album. Een mysterie dat in de komende dagen zou moeten worden opgelost, aangezien er net een aftelprocedure op de sociale netwerken is opgezet. De deadline? Op 26 april volgend jaar.

Een album dat helderder zou moeten zijn dan « Reputation »

Taylor Swift is zo’n superster dat als ze de release van haar volgende single wil plagen, ze alleen maar een countdown nodig heeft om haar fans enthousiast te maken. Inderdaad, op 26 april komt de lead single van zijn volgende album uit. Een album waarvan we, ondanks geruchten, nog steeds niets weten, behalve dat het lichter zou moeten zijn dan zijn voorganger “Reputation”, volgens de belangrijkste geïnteresseerde partij.

Wat vandaag zeker is, is dat ondanks de hype van de aankondiging, er momenteel geen samenwerking gepland is tussen de tolk van “Shake it Off” en Adele, zijn Britse alter ego. Een beetje indiscretie, Taylor Swift kon zijn nieuwe lied op het podium van de Billboard Music Awards volgend jaar mei uitvoeren. Wat het album betreft, we wachten met spanning op het album voor het jaar 2019. Ook al hebben we nog geen precieze datum, de Amerikaanse artieste heeft aangekondigd dat ze haar volgende album zal uitbrengen voor haar 30ste verjaardag, op 13 december. Het lijkt ons nog steeds ver weg!

View this post on Instagram

4.26

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter