Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Zowel acteurs als muzikanten, de getalenteerde Jack Black en Kyle Gass komen samen voor de terugkeer van Tenacious D in Amsterdam in februari 2020!

Tenacious D in Amsterdam in 2020

Sommigen zijn nog steeds op zoek naar een talent, terwijl anderen meer dan één talent hebben…. Heb je nog nooit van Tenacious D gehoord? Heb je nog nooit gehoord van vasthoudend D? Toch ken je zijn leden. Verbaasd is het de acteur Jack Black, bekend om zijn vele rollen in zeer goede films en series, begeleid door Kyle Gass, ook een acteur, die deze groep meer dan gek maakt. En voor het plezier van de kenners zal Tenacious D elkaar begin 2020 weer ontmoeten voor een Europese tournee!

Zoals u zult begrepen hebben, is Tenacious D in concert een avond van hardrock en wilde humor. En om ze te ontdekken, is de afspraak gepland voor zondag 23 februari in de Ziggo Dome in Amsterdam. Nu je alle informatie bij de hand hebt, denk er dan aan om Live Booker de aankoop van je tickets toe te vertrouwen.

Informatie over kaartverkoop

Zondag 23 februari 2020 : Ziggo Dome – Amsterdal

  • 1e rang – staanplaatsen (€ 49,00)
  • 2e rang – zitplaatsen (€ 49,00)
  • 3e rang – zitplaatsen (€ 45,00)
  • 4e rang – zitplaatsen (€ 41,00)
  • Rolstoel – en begeleidersplaatsen (€ 49,00)


De voorverkoop start op vr, 15/11/19 10:00 CEST.

tenacious
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter