Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

‘Abbey Road’, het legendarische album van The Beatles is jarig en wordt vijftig jaar. The Analogues viert dit en verzorgt op zaterdag 5 oktober 2019 een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. The Analogues trad eerder al toen ‘Sgt. Pepper’ en ‘Magical Mystery Tour’ jubilea vierden. Kaartjes zijn vanaf 15 december via Ticketmaster te koop.

The Analogues viert de vijftigste verjaardag van ‘Abbey Road’, het legendarische album van The Beatles. Dat doen ze op 5 oktober 2019 in Ziggo Dome in Amsterdam. De band kroop eerder in de huis van The Beatles ter gelegenheid van de albums ‘Sgt. Pepper’ en ‘Magical Mystery Tour’.

Eigen draai

The Analogues zal in Amsterdam het wereldberoemde album van begin tot eind spelen. Behalve werk van ‘Abbey Road’ zal The Analogues ook ander werk van The Beatles ten gehore brengen, waaraan het overigens een eigen draai zal geven. Overigens betreft het dan voornamelijk studiomateriaal dat The Beatles zelf nooit live ten gehore bracht.

Feestelijk tintje

De band van Bart van Poppel kroop in het Ziggo Dome al eens in de huis van The Beatles. ‘Na dat concert kregen we steeds weer de vraag of we zoiets nog een keer zouden doen. Daar kunnen we nu dus bevestigend op antwoorden. Over de exacte invulling gaan we nu nadenken, we zullen er echter zeker een feestelijk tintje aan geven’, liet Van Poppel in de media weten. Wel is hij er van overtuigd dat het opnieuw een ‘leuke avond’ gaat worden.

Informatie over kaartverkoop

‘Abbey Road’ door The Analogues
5 oktober 2019 : Amsterdam – Ziggo Dome
Prijzen in categorie
Enkelvoudig tarief : 39.00 €
Ticketing en reserveringen
Binnenkort te koop op officiële ticketing netwerken (vanaf 15 december, 10.00 uur) via Ticketmaster NL 

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter