Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

KPop blijft zichzelf uitnodigen naar Nederland te komen om eindelijk zijn publiek te ontmoeten. Deze keer is het de beurt aan The Boyz om harten te veroveren met een Europese tournee die aan het eind van het jaar door Amsterdam gaat.

The Boyz in concert in Amsterdam in december 2020

BTS, GOT7, het was nog maar het begin. Na een paar dagen geleden geplaagd te zijn door de MyMusicTaste-organisatoren, is de officiële goedkeuring eindelijk gedaald en het zal de fans bevallen. De Zuid-Koreaanse band The Boyz treedt op in Amsterdam als onderdeel van hun Europese tournee “Dreamlike“. De groep, die één lid mist, is daarom van plan om Europa te verleiden met enkele data hier en daar. Gelukkig zal Nederland aan het eind van het jaar zijn concert geven.

Maak je klaar voor deze landing van Koreanen, ze komen in december aan in de hoofdstad, dus The Boyz en de 11 jongens wachten op je op vrijdag 20 december op het podium van de Melkweg. Als je wilt meedoen, is het aan jou. En vooral, schiet op en neem je plaats in, want ze kunnen vertrekken als warme taarten.

Informatie over kaartverkoop

Vrijdag 20 december 2020 : Melkweg – Amsterdam

General admission : € 57,50
Balcony : € 69
VIP (Hi-Touch) : € 140
VIP (Group Photo) : € 170


De voorverkoop start op vr, 31/10/19 10:00 CEST.

boyz
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter