Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Als alles meezit komt het nieuwe album van The Cure over zes weken uit. Het betekent het eerste album sinds tien jaar. Zanger en boegbeeld Robert Smith verklapte het nieuws tijdens een interview. Het produceren van het nieuwe album kwam in een stroomversnelling vanwege het feit dat The Cure door Britten is toegevoegd aan de Rick & Roll Hall of Fame.

Er verschijnt binnenkort, na een radiostilte van liefst tien jaar, een gloednieuw album van The Cure. Zanger Robert Smith verwacht da het album over ongeveer zes weken gereed zal zijn De opnames van het nieuwe album werden versneld nadat bekend werd dat de band opgenomen wordt in de Britse Rock & Roll Hallo of Fame.

Roskilde en Werchter

The Cure zal op 29 maart 2019 worden toegevoegd aan de Eregalerij in Brooklyn, New York. De bandleden krijgen het toch al druk want ondertussen is bekend geworden dat ze onder andere spelen in Roskilde, tijdens Mad Cool en op Rock Werchter. Tijdens deze optredens zullen behalve de bekende hits zeker ook werken van het nieuwe album gebracht worden.

‘Op een erg leuk moment’

Smith wilde overigens de titel van het nieuwe album nog niet onthullen en hield hij zich eveneens op de vlakte over de precieze releasedatum. Overigens voelt Smith, het enige nog overgebleven bandlid van het eerste uur, zich vereerd dat The Cure wordt opgenomen in de Eregalerij. ‘Erkenning van de muziekindustrie en de fans is altijd leuk’, liet hij weten. ‘Bovendien komt het op een erg leuk moment’, voegde Smith daar nog aan toe.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter