Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Sinds de release van Ho Hey in 2012 zijn The Lumineers niet gestopt met het ontmantelen van de stappen naar succes. Vandaag zijn de Amerikanen terug met een nieuw album en een nieuwe tournee! 

Licht op de TivoliVredenburg in Utrecht

The Lumineers, bekend om hun country pop folk rock songs, heeft The Lumineers een trouw publiek gecreëerd. Uit het niets uitgebracht in 2012 met de melancholieke Ho Hey, heeft de band sindsdien het momentum voortgezet zonder het publiek ooit teleur te stellen. Het in 2016 onthulde Cleopatra album toonde aan dat de Amerikanen niet op het punt stonden te stoppen. Het succes is van dien aard dat The Lumineers de concertzalen vulden en zelfs U2 begeleidden op hun tournee van 2017.

Vandaag kondigen The Lumineers een dubbele hit aan en de fans zijn enthousiast! Hun derde en nieuwe album III is klaar en zal binnenkort in de winkels verschijnen. Om geduldig te zijn, biedt de groep u de eerste single “Gloria” die niet teleurstelt. Het goede nieuws houdt daar niet op, want The Lumineers kondigde vandaag een wereldtournee aan en stopt in Nederland! Let op: de bijeenkomst wordt gehouden in de TivoliVredenburg in Utrecht op 18 november 2019. Maak je klaar om de zon deze mythische kamer binnen te laten komen!

Informatie over kaartverkoop

The Lumineers Concert
Maandag 18 november 2019 – TivoliVredenburg, Utrecht – Nederland
Prijzen/prijzen
Enkele categorie: 42,05 euro
Tickets en reserveringen
Boekingsservice vandaag nog beschikbaar: Live Booker
► De voorverkoop start op vr, 12/04/19 10:00 CEST.

 

Over auteur

Avatar

Professioneel leven: Na een bachelor's degree in de commercie en daarna een Master 2 Web, ben ik natuurlijk overgestapt op webmarketing en werd dan een CMO. Persoonlijk leven: Ik ben gepassioneerd door het web, ik ben ook een rock fan (die ik in mijn vrije tijd speel). Ik deel de nieuwste muzikale pareltjes en de komende concerten die ik niet mag missen. Sterke emoties zijn te verwachten voor de komende jaren op Hey Alex! U kunt contact met mij opnemen via hugo.blancher@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter