Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Aangezien hun volgende album binnenkort uitkomt, zal pop-rock band The Script het op het podium verdedigen en oh geluk, het zal in maart 2020 in de Ziggo Dome in Amsterdam te horen zijn.

The Script in de schijnwerpers

Meer dan twee jaar zijn verstreken sinds de wereldberoemde Ierse rockband The Script voor het laatst een origineel album uitbracht. Maar maak je geen zorgen, een nieuw album is eindelijk onderweg. De groep heeft aangekondigd dat hun nieuwe album Sunsets & Full Moons op 8 november 2019 uitkomt. Het wordt The Script’s zesde studioalbum. Het eerste album, The Script, dat in 2008 werd uitgebracht en het meest recente Freedom Child in september 2017.

Trots op een complete Amerikaanse tournee komt The Script thuis naar Europa om het publiek te laten dansen op de rots van hun laatste creatie. De groep zal daarom met een unieke en uitzonderlijke datum door Nederland trekken. The groep neemt op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020 het podium over in de Ziggo Dome in Amsterdam. Je hebt alle informatie, dus laat je kans om de band niet op het podium te zien.

Informatie over kaartverkoop

Vrijdag 20 maart 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam
Zaterdag 21 maart 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

1e rang – Staanplaatsen (€ 47,50)
2e rang – Zitplaatsen (€ 55,00)
3e rang – Zitplaatsen (€ 45,00)
4e rang – Zitplaatsen (€ 35,00)
Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 47,50)


De voorverkoop start op vr, 18/10/19 10:30 CEST.

script
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter