Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Hoewel de bandleden van The Rolling Stones samen bijna driehonderd jaar oud zijn, komt er dit jaar toch een nieuw album uit van de iconische rockband. Dat verklapte Keith Richards in een interview met – hoe kan het anders – ‘Rolling Stone’. Nadat in 2018 al een eerste deel werd gemaakt, zijn de ‘oudjes’ nu toe aan de finale. Wanneer het album uitkomt, is niet bekend.

The Rolling Stones komt in 2019 met een nieuw album. Al in 2018 doken de ‘oudjes’ de studio in en werd het eerste deel opgenomen. Na gaat de iconische band aan de slag met het tweede deel. Dat liet Keith Richards weten tijdens een interview met – what’s in a name- ‘Rolling Stone’.

‘A Bigger Bang’

Daarmee krijgt ‘A Bigger Bang’ eindelijk een opvolger, want dat was het laatste album dat The Stones uitbracht, in 2005 om precies te zijn. Tussendoor verscheen nog wel een schijfje met wat covers, nu komt er echter weer serieus werk van The Stones uit de studio. Volgens Richards genieten de bandleden nu even van een pauze.

Saai proces

Die pauze wordt ingevuld met het beoordelen van demo’s voor deel twee van het album. Richards, opmerkelijk monter sinds hij alcohol heeft afgezworen, liet weten dit een buitengewoon saai proces te vinden. Meer details over het album zijn nog niet bekend, dus ook niet wanneer het uitkomt. De fans moeten dus nog even geduld hebben, iets dat ze ondertussen al veertien jaar hebben. Dus die paar maandjes zullen geen enkel probleem zijn.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter