Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 2 minuten

Krijg nu wat overuren, The Weeknd komt aan het eind van het jaar naar Nederland voor een uitzonderlijk concert van haar “After Hours Tour”! Doe je mee?

De Weeknd live in Amsterdam in oktober 2020

Een dag na het aanbieden van het nummer “After Hours” en de releasedatum van zijn nieuwe album, biedt The Weeknd ons nog mooier, nog spannender, nog gekker nieuws: een concert in Nederland! Ja, je leest het goed, de Canadees is van plan om naar het land te komen om zijn nieuwe album te promoten, dat op 20 maart 2020 zal worden uitgebracht. Abel komt aan het einde van het jaar en we moeten ons voorbereiden op deze komst die ons zal verbazen!

Het zou jammer zijn om niet aanwezig te zijn op dit muzikale evenement van het jaar 2020. Een ding is zeker, The Weeknd wordt met grote verwachting verwacht door haar fans en het zal waanzin zijn. Dus maak je klaar!

Let op: als je fan bent, staat The Weeknd op dinsdag 27 oktober 2020 in de Ziggo Dome in Amsterdam op het podium. Je weet er alles van. Mis je kans niet om een van de beste kunstenaars ter wereld te zien. Je bent gewaarschuwd! Nu je alle informatie bij de hand hebt, denk er dan aan om Live Booker de aankoop van je tickets toe te vertrouwen.

The Weeknd – Ziggo Dome

Na ruim drie jaar komt The Weeknd eindelijk terug naar Nederland! Op dinsdag 27 oktober staat de Canadese zanger met zijn nieuwe wereldtournee in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show staat in het teken van het nieuwe album After Hours, de opvolger van zijn hitalbum Starboy. De ticketverkoop start vrijdag 28 februari om 10.00u via http://bit.ly/TheWeeknd_fb

Posted by Ticketmaster Nederland on Thursday, February 20, 2020

Informatie over kaartverkoop

Dinsdag 27 oktober 2020 : Ziggo Dome – Amsterdam

  • Golden circle (€ 89,00)
  • 1e rang – Staanplaatsen (€ 64,00)
  • Premium zitplaatsen (€ 84,00)
  • 1e rang – Zitplaatsen (€ 74,00)
  • 2e rang – Zitplaatsen (€ 64,00)
  • 3e rang – Zitplaatsen (€ 54,00)
  • 4e rang – Zitplaatsen (€ 44,00)
  • Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 64,00)

De ticketverkoop start vrijdag 28 februari om 10.00u

weeknd
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter