Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

In een paar dagen tijd zal The Weeknd ons voor leuke verrassingen hebben gesteld. Na de aankondiging van de komst van zijn nieuwe album met een teaser, onthult de artiest de gelijknamige titel en geeft hij ons vooral een releasedatum.

Het nieuwe album van The Weeknd komt in maart uit

De terugkeer van de tolk van “Starboy” staat voor de deur en deze keer weten we wanneer dat is! Het nieuwe album van The Weeknd, dat “After Hours” zal heten… heeft eindelijk een releasedatum. De komst van dit langverwachte album staat dan ook gepland voor vrijdag 20 maart 2020! Markeer de datum in je dagboek!

Je zult dit langverwachte evenement van het nieuwe jaar niet willen missen. Om ons te laten wachten tot die tijd, want Abel is een heel coole vent, maakte hij van de gelegenheid gebruik om na “Blinding Lights” en “Heartless” een gloednieuwe baan te onthullen. We kunnen dus nu al genieten van de 6 minuten van “After Hours”. de titel die de naam van het album gaf!


Altijd even spannend, altijd even spannend, The Weeknd wordt door zijn vele fans opgewacht. Hij kan het internet breken met de release van zijn nieuwe opus, waarvan hij ook de cover onthulde. Dat gezegd hebbende, is het tijd om zich voor te bereiden op zijn grote comeback op muziek (20 maart, we herinneren u er weer aan) en op het podium. Ja, hij zal onvermijdelijk op weg gaan om zijn nieuwe nummers te verdedigen. We kunnen alleen maar hopen dat hij snel weer terug is in Europa met een nieuwe tournee.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter