Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Hans Zimmer is de bekende componist achter wereldberoemde muziek uit films als The Lion King en The Da Vinci Code. De componist maakt muziek die (bijna) iedereen wel kent of in elk geval altijd herkenning oproept. De muziek van Hans Zimmer is op 11 november 2019 te horen in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop via Ticketmaster is ondertussen al van start gegaan.

In de Ziggo Dome is in november volgend jaar muziek te horen van componist Hans Zimmer. Zimmer is de grote man achter de wereldberoemde filmmuziek uit onder meer The Lion King en The Da Vinci Code. Ondertussen is de kaartverkoop via Ticketmaster al van start gegaan.

Muzikale regisseur

Bijzonder is wel dat Zimmer zelf niet op zal treden, maar dat alleen ‘zijn’ muziek ten gehore zal worden gebracht. Zimmer geldt als de man die de muzikale regie voerde bij films als The Lion King, The Gladiator en The Da Vince Code. De muziek die iedereen kent is op 11 november 2019 te horen in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Feest der herkenning

‘The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration’ was al eens eerder in Nederland te horen. Zimmers muziek was namelijk al te horen in Ahoy in Rotterdam. De toehoorders waren het over een ding eens: het concert was een groot feest der herkenning.

Informatie over kaartverkoop

‘The World of Hans Zimmer’
11 november 2019 : Amsterdam – Ziggo Dome
Prijzen in categorie
Enkelvoudig tarief: 54.90 €
Ticketing en reserveringen
►Te koop op officiële ticketing netwerken : Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter