Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Thom Yorke kondigde de data van zijn solotournee in het Verenigd Koninkrijk en Europa voor 2020 aan.

Thom Yorke heeft Nederland gekozen voor zijn minitournee

De leider van Radiohead presenteert zijn live project Tomorrow’s Modern Boxes met producer Nigel Godrich en audiovisuele componist Tarik Barri in juni aanstaande. Hij stopt in Glasgow en Manchester voor twee nachten in Londen en een reis over het continent. Ze zullen op tournee gaan door Yorke’s solocarrière en werken met Atoms For Peace, waaronder zijn laatste album “ANIMA”.

Thom York stopt in Nederland voor een uniek en bijzonder concert. Afas Live in Amsterdam zal de eer hebben het te mogen hosten op maandag 6 juli 2020. Weet dat de tickets zeer snel zullen vertrekken dus geef ze wat advies, vertrouw hun aankoop toe aan de professionals van Live Booker.

Informatie over kaartverkoop

Maandag 6 juli 2020 : AFAS Live – Amsterdam
Prijs is 66.08 EUR
De voorverkoop start op vr, 18/10/19 10:00 CEST.

yorke
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter