Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Celine Dion verzorgt op 8 juni een concert in Las Vegas. Wie daar nog bij wil zijn, die moet over een goed gevulde portemonnee beschikken want de prijzen rijzen ondertussen de pan uit. Zo betaal je voor een plek helemaal vooraan ruim vijfduizend euro. Ook andere tickets zijn tenminste tien keer zo duur als gebruikelijk.

Celine Dion treedt op 8 juni op in Las Vegas. Tot verdriet van de ‘gewone’ fan lopen de entreeprijzen gigantisch op. Wie vooraan wil zitten, betaalt ondertussen al vijfduizend euro, een kaartje achterin de zaal kost ruim 1300 euro. Daarmee liggen de prijzen tenminste tien keer zo hoog als gebruikelijk.

Kwestie van vraag en aanbod

Aanbieder Ticketmaster zegt dat de prijzen voor tickets van popidolen een kwestie zijn van vraag en aanbod. Hoe meer vraag, hoe duurder de kaartjes worden. Lisa Bashous, voorzitter van de fanclub van Celine Dion betreurt de hoge entreeprijzen ‘Om me heen hoor ik dat mensen wachten tot de prijzen verlaagd worden. Of fans wachten op de tour die ze door Amerika maakt’, liet ze weten.

Billboard kondigt Amerikaanse tour aan

Over die Amerikaanse tour gesproken, Billboard kondigde inderdaad aan dat Celine Dion na Las Vegas een tour door Amerika zal gaan maken. Ondertussen zijn de cijfers die Dion kan overleggen indrukwekkend. Ze verzorgde al 1113 optredens, trok ruim 4,5 miljoen kijkers en genereerde een omzet van 760 miljoen euro. Voor degenen die hun comeback in Nederland niet willen missen, is het tijd om naar Next Concert te gaan.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter