Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De bijzonder populaire singer-songwriter Beth Hart geeft volgend jaar twee concerten in ons land. Op 29 november staat ze solo in AFAS-live en een dag later doet ze dat opnieuw, nu met band. De kaartverkoop is ondertussen van start gegaan.

De razend populaire Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart geeft in 2019 twee concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 29 oktober 2019 verzorgt ze een solo-opreden, een dag later speelt ze samen met haar band in Amsterdam. Tickets zijn al in de voorverkoop verkrijgbaar.

Band met Nederland

Beth Hart komt dus opnieuw twee keer naar Nederland, nadat ze dit jaar al optredens verzorgde in de Ziggo Dome in Amsterdam en in het Utrechtse Tivoli Vredenburg. Daarmee lijkt ze een innige band te hebben met Nederland, niet geheel onlogisch vanwege de grote schare fans die ze hier heeft.

Hit ‘L.A. Song’

Hart verwierf bekendheid nadat ze in 1996 haar eerste album ‘Immortal’ uitbracht. Pas vier jaar later kwam de opvolger met het album ‘Screamin’ for my supper’. Op dat album stond ook het nummer ‘L.A. Song’ dat later een heel behoorlijke hit werd.

Verwachtingen zijn hooggespannen

In de jaren die volgden bleef de Amerikaanse zangeres danig aan de weg timmeren. Zo werkte ze in de afgelopen jaren onder meer samen met grootheden als Jeff Beck, Slash en Joe Bonamassa. De verwachtingen voor zowel het solo-optreden als het optreden met de band zijn opnieuw hooggespannen.

Informatie over kaartverkoop

Concerten Beth Hart
29 november en 30 november 2019 : Amsterdam – Ziggo Dome
Prijzen en categorieën
Tickets vanaf 66.08 €
Tickets en reserveringen 
►Tickets zijn te koop op officiële ticketing netwerken : Ticketmaster NL

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter