Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Tyler The Creator’s laatste album, “IGOR”, is een nogal nugget en eerlijk gezegd is het misschien magisch om het op het podium te ontdekken. Nou, weet je wat, het zal mogelijk zijn omdat de kunstenaar in juni naar Nederland komt.

Tyler The Creator in Amsterdam in juni 2020

Uitzonderlijke creatieve kracht, rapper Tyler The Creator blijft het leeuwendeel van het Amerikaanse rap-universum in stukken snijden. Getalenteerd, excentriek, majestueus, krachtig,…. de kwalificaties regent en zullen nooit de enkel van deze essentiële kunstenaar bereiken. We moeten hem op het podium zien. En deze droom kan over een paar maanden werkelijkheid worden. De kunstenaar heeft inderdaad besloten de weg te bewandelen om zijn “IGOR” te promoten. Om er gebruik van te maken, zal het daarom noodzakelijk zijn om in juni 2020 in Amsterdam aanwezig te zijn.

Om preciezer te zijn, noteer zonder verdere vertraging in uw agenda dat Tyler The Creator u zal ontmoeten op Afas Live in Amsterdam op maandag 8 juni 2020! Nu je alle informatie bij de hand hebt, denk er dan aan om Live Booker de aankoop van je tickets toe te vertrouwen.

Informatie over kaartverkoop

Maandag 08 juni 2020 : Afas Live – Amsterdam

Vrije zit- en staanplaats € 54.88

► De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 29 november om 12:00 uur

tyler
► Vertrouw de aankoop van uw tickets toe aan professionals.

Hey-alex.nl

Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter