Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

No Line on the Horizon”, dat tien jaar geleden werd uitgebracht, zal een gelukkige verjaardag hebben dankzij U2. Voor de fans zal de band u binnenkort een niet te missen heruitgave aanbieden! We zullen het u uitleggen. 

Een tienjarig bestaan met waardigheid gevierd

Zelfs als U2-leden besluiten om een pauze in te lassen, stoppen ze echt nooit meer. En niet voor niets heeft de groep, na de wereldbol te hebben laten dansen voor de “Experience + Innocence Tour” met zijn ongelooflijke cijfers, zijn laatste woord nog niet gezegd over verrassingen voor zijn fans. Altijd vrijgevig, de band onder leiding van Bono beknibbelt nooit op de middelen om u te belonen voor uw loyaliteit. Na de hoofdstad te hebben opgewonden met zijn twee shows in AccorHotels Arena in september vorig jaar, komt U2 binnenkort terug met een ander cadeau.

Tien jaar geleden (bijna tot op de dag van vandaag) onthulde de band van Bono het prachtige album “No Line on the Horizon”. De twaalfde productie van de band, het zogenaamde opus, viel vooral op door zijn “Magnificient” en andere “I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight”. Om deze verjaardag te vieren, heeft U2 besloten zijn creatie te heruitgeven met een exclusieve vinyl editie beschikbaar op 22 februari. Binnen kunnen de fans de 11 eerste tracks (her)ontdekken, maar ook twee nieuwe remixen. Iets om de tiende verjaardag van “No Line on the Horizon” zo goed mogelijk te vieren.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter