Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Vampire Weekend keert met ‘Father of the Bride’, het vierde album van de band, weer helemaal terug in muziekland. Daarvoor was er zes jaar lang radiostilte. Alle nummers van het album zullen al voor de officiële lancering te horen zijn omdat de band van plan is elke maand een aantal nummers van het album te presenteren. ‘Harmony Hall’ en ‘2021’ zijn de eerste nummers van het nieuwe album die te horen zijn. Het nieuws werd bekend gemaakt door frontman Ezra Koening.

‘Father of the Bride’ is de titel van het vierde album van Vampire Weekend. Bandleider Ezra Koening maakte dit nieuws via Instagram bekend. Het is de bedoeling dat de band elke maand een aantal nummers van het nieuwe album zal presenteren. ’Harmony Hall’ en ‘2021’ zijn de eerste twee nummers die te horen zijn van het nieuwe album, dat officieel in de lente uit zal komen.

Achttien nieuwe nummers

Op het nieuwe album staan achttien nieuwe werken van de band. Het album zal ergens in de lente van dit jaar officieel gepresenteerd worden, maar zo lang hoeven de fans dus niet te wachten omdat er elke maand een aantal nummers gepresenteerd zullen worden. Daardoor zijn alle nummers van het nieuwe album al bekend voor het album officieel is uitgebracht. Op deze wijze presenteerde eerder al The Chainsmokers een nieuw album.

Refrein blijft meteen hangen

‘Harmony Hall’ is een typisch product van Vampire Weekend met een refrein dat meteen blijft hangen. Ook ‘2021’ is een nummer dat potentie heeft. Dat belooft dus veel goeds voor de rest van het album.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter