Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

De week zo goed, zelfs zeer goed voor de fans van Phil Collins. En niet voor niets biedt Phil Collins zichzelf in 2019 een prachtige artistieke escapade aan in het Goffertpark in Nijmegen. Focus. 

Richting Nijmegen voor de “Still Not Dead Yet Tour” in 2019

Er is nieuws om te onthouden, anders mis je het moment van je leven en is dit moment zeker voorbij. Phil Collins, die sinds 2010 niet meer in de ether zit, keerde in 2016 terug om zijn drievoudig beste van “The Singles” voor te stellen. En om goede redenen, zeer gul met zijn publiek, lijkt degene die in 2011 het einde van zijn carrière aankondigde niet echt klaar om de microfoon op te hangen. Klaar om zich te vestigen in ieders hoofd, de kunstenaar die zijn stempel heeft gedrukt op vele generaties is vandaag terug met groot nieuws. Degenen die u ongeduldig en 100% gelukkig maken!

Naar uw dagboeken, naar uw pennen om deze waardevolle informatie vast te leggen. Om zijn “In The Air Tonight” en andere “Another Day In Paradise” te verdedigen, keert Phil Collins terug naar Nederland voor een enkel concert in 2019. De bijeenkomst wordt gehouden in het Goffertpark in Nijmegen op donderdag 20 juni om een bijzonder moment te beleven. Je hebt de datum, de plaats, het enige wat je hoeft te doen is de klassiekers van de zangeres voor D-Day repeteren!

Informatie over kaartverkoop

Phil Collins Concert
Donderdag 20 Juni 2019 : Nijmegen – Goffertpark
Prijzen en categorieën
Binnenkort beschikbaar
Ticketing en reserveringen


► Ticketreserveringsservice al beschikbaar op Next Concert

► Binnenkort beschikbaar op officiële ticketnetwerken (vrijdag 30 november 2018, 10.00 uur): Ticketmaster

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter