Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Nienke Plas, bekend videovlogster, lanceerde haar eerste single én videoclip, waarin ze als paaldanseres te zien is. De videclip blijkt een schot in de roos en is inmiddels al meer dan 572.000 keer bekeken.

Het gaat uitstekend met de populariteit van de 32-jarige Nederlandse videovlogster Nienke Plas. Die populariteit is nog eens toegenomen door de lancering van haar eerste single en een opvallende videoclip. Bijna zeshonderdduizend mensen zagen de clip ondertussen al waarin Plas te zien is als paaldanseres.

Frenky-Dean

In de videoclip is Plas te zien als stripper, werkzaamheden die ze moet verrichten om in het onderhoud te kunnen voorzien van haarzelf en zoontje Frenky-Dean, die ook zelf in de clip te zien is. De clip laat de worsteling van het moederschap zien. ‘Ik werk heel hard en ben echt ontzettend blij met de dingen die ik doe. Ik besef me echter ook dat ik eigenlijk te weinig tijd heb voor de opvoeding van mijn kindje’, zegt Plas.

Herkenbaar

Plas denkt dat de boodschap die ze uit wil dragen herkenbaar is voor veel werkende ouders. Desondanks is er ook twijfel. In de clip is ze te zien als paaldanseres. ‘Ik weet niet welke indruk dit zal maken op mensen die me niet goed kennen’, laat ze weten. Overigens vond ze paaldansen nog best lastig. ‘Het was niet erg ontspannen’, lacht ze. ‘Ik ben echter trots op het resultaat en heb dit vanuit mijn hart gemaakt’, besluit ze.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter