Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

We weten nu dat Kanye West graag groots denkt en als we niet in zijn richting gaan, kan hij onevenredige reacties krijgen. De organisatoren van de Coachella konden het op eigen kosten ontdekken. Met de steun van Trump, Drake’s gezworen vijand, echtgenoot van een reality tv-ster, doet Kanye absoluut niets zoals iedereen.

Een scène die als te klein wordt beschouwd voor de voorstelling

Zoals Katy Perry uitlegde over de Coachella: “De programmering presenteert altijd het beste van het jaar voor de rest van het jaar”. Het is dus de plek om te zijn als je een kunstenaar bent, hoe beroemd je ook bent. Maar dit alles gaat niet over Kanye West, die kort geleden nog in oorlog was met Drake op Twitter. De Amerikaanse rapper weigerde uiteindelijk om daar op te treden omdat het podium te klein zou zijn voor zijn show. Zoals we weten, Ye nooit compromissen met de spectaculaire en grandioze, zoals blijkt uit de “Saint Pablo Tour” van 2016, waar het podium boven het publiek zweefde.

Het jaar 2018 was een druk jaar voor Kim Kardashian’s man. Twee solo-albums, “Ye” en “Yandhi”, een album met Kid Cudi, “Kids See Ghosts”, en verschillende grote producties. We weten niet of het in 2019 zo productief zal zijn, maar nog steeds zo gek, dat is zeker.

Over auteur

Avatar

Beroepsleven: Gegradueerd van EFAP (School of New Communication Professions), werd ik webredacteur voor Hey Alex zodra ik van school afstudeerde. Persoonlijk leven: Schrijven is voor mij altijd een ontsnapping geweest. Verborgen reggae fan, ik kan ook luisteren naar pop en zelfs metal. Een grote dromer in mijn vrije tijd, ik stel me graag onwaarschijnlijke en romantische scenario's voor op pakkende melodieën. U kunt contact met mij opnemen via juliette.thobois@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter