WizkidTickets

22 MarchWed - 19:30
WizkidFox Theatre - Detroit, USA
24 MarchFri - 19:30
WizkidUnited Center - Chicago, USA
25 MarchSat - 19:30
WizkidThe Armory - Minneapolis, USA
1 AprilSat - 19:30
WizkidRogers Arena - Vancouver, CAN
4 AprilTue - 19:30
WizkidBill Graham Civic Auditorium - San Francisco, USA
7 AprilFri - 19:30
WizkidThe Kia Forum - Inglewood, USA
29 JulySat - 19:00
WizkidTottenham Hotspur Stadium - London, GBR

WizkidTour Waarschuwing

2024
WizkidAustralia
2024
WizkidBelgium
2024
WizkidBrasil
2024
WizkidDenmark
2024
WizkidFinland
2024
WizkidGermany
2024
WizkidIreland
2024
WizkidItaly
2024
WizkidMexico
2024
WizkidNetherlands

Over Wizkid Tickets

Gaat Wizkid op tournee in 2023?

Als Wizkid geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of Wizkid plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan Wizkid tickets in de verkoop?

Als je Wizkid niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten Wizkid tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor Wizkid af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in Wizkid $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row Wizkid tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan Wizkid voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor Wizkid te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope Wizkid tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is Wizkid op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat Wizkid op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want Wizkid is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van Wizkid op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

Wizkid Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor Wizkid variëren.

Wizkid Nieuws

© Hey Alex 2023