Yo La TengoTickets

10 AprilMon - 19:00
Yo La Tengo3Olympia Theatre - Dublin, IRL
12 AprilWed - 19:00
Yo La TengoNew Century Hall - Manchester, GBR
14 AprilFri - 19:00
Yo La TengoThe London Palladium - London, GBR
19 AprilWed - 20:00
Yo La TengoLantarenVenster - Rotterdam, NLD
20 AprilThu - 21:00
Yo La TengoUebel & Gefährlich - Hamburg, DEU
21 AprilFri - 20:00
Yo La TengoBremen Teater - København, DNK
23 AprilSun - 20:00
Yo La TengoGloria-Theater - Köln, DEU
29 AprilSat - 21:00
Yo La TengoSala Apolo - Barcelona, ESP
2 MayTue - 21:00
Yo La TengoThe Music Station - Madrid, ESP
3 MayWed - 21:00
Yo La TengoFever "Caminar Sobre El Fuego" - Bilbao, ESP

Yo La TengoTour Waarschuwing

2024
Yo La TengoAustralia
2024
Yo La TengoAustria
2024
Yo La TengoBelgium
2024
Yo La TengoBrasil
2024
Yo La TengoCanada
2024
Yo La TengoFinland
2024
Yo La TengoItaly
2024
Yo La TengoMexico
2024
Yo La TengoNew Zealand
2024
Yo La TengoNorway

Over Yo La Tengo Tickets

Gaat Yo La Tengo op tournee in 2023?

Als Yo La Tengo geen tournee heeft gepland in Europa of elders in de wereld, kan dat twee dingen betekenen: of de tournee was net bij jou in de buurt maar is voorbij, of Yo La Tengo plant een come-back met een nieuw album en nieuwe concerten. Alex houdt je op de hoogte van nieuws of ticketinformatie over de komende shows.

Wanneer gaan Yo La Tengo tickets in de verkoop?

Als je Yo La Tengo niet volgt op sociale media, kun je alle informatie over hun volgende tour vinden op Alex. Uiteraard laten we je weten wanneer de volgende kaartverkoop opengaat zodra we dat weten!

Hoeveel kosten Yo La Tengo tickets?

Over het algemeen hangt de prijs van tickets voor Yo La Tengo af van de configuratie van de tour (aantal data, steden, locaties,...). Gewoonlijk is de gemiddelde prijs van concerttickets in Yo La Tengo $96 (of £86 of 96€).

Hoeveel kosten floor seats/Standing/Pitch Standing/Front Row Yo La Tengo tickets?

Voor de beste concertervaring zijn pit tickets, gold pit tickets en floor tickets de aangewezen tickets. De gemiddelde prijs van pit tickets ligt tussen $85-$150 (of €85-€150 of £76-£130).

Hoe kom ik aan Yo La Tengo voorverkoop kaarten?

Om voorverkoop tickets voor Yo La Tengo te kopen, is de beste oplossing meestal om je in te schrijven op de officiële website van de artiest. Het geeft je vroegtijdige toegang tot sommige verkopen dankzij een code. Het aantal tickets is echter zeer beperkt en het is geen oplossing die garandeert dat je er een krijgt.

Hoe kom ik aan goedkope Yo La Tengo tickets?

Er zijn officiële ticketing websites zoals Ticketswap. Het kan een oplossing zijn hoewel je de volledige prijs van het originele ticket betaalt. Je kan ook fansites vinden die tickets doorverkopen tussen individuen, maar je moet opletten voor mogelijke oplichting.

Is Yo La Tengo op tournee?

Als Alex hierboven concerten heeft genoemd, kun je ervan uitgaan dat Yo La Tengo op tournee is. Anders moet je misschien wat geduld hebben, want Yo La Tengo is misschien van plan terug te komen met muziek en shows. Abonneer je op de pagina van Yo La Tengo op Alex om geen muzieknieuws of aankondigingen van aankomende tours te missen.

Yo La Tengo Ticket Prijzen

Afhankelijk van onder meer hun bekendheid op dat moment, de capaciteit van de zaal en de stad waar de tournee stopt (hoofdsteden zijn altijd duurder), kunnen de ticketprijzen voor Yo La Tengo variëren.

Yo La Tengo Nieuws

© Hey Alex 2023