Blijf op de hoogte van het laatste muzieknieuws en nog veel meer! Beleef uw passie... elke dag opnieuw!
leestijd : 1 minuten

Sinds de remix van Skrillex in 2010 heeft Anton Zaslavski alias Zedd zijn stempel gedrukt op de Europese dansscene. Vandaag kondigt hij een uitzonderlijk concert aan in Le Paradiso dit najaar.

Klaar om te dansen?

Geboren in een familie van Russische muzikanten, groeide Zedd uiteindelijk op in Duitsland. De DJ begon in de muziekwereld op 4-jarige leeftijd met het leren van de piano en besloot om uiteindelijk naar de drums te gaan om zich bij een rockband aan te sluiten. In 2009 begreep hij echt wat hij deed en ging hij eindelijk de digitale wereld in. DJ en producer Zedd heeft zijn naam in de danswereld geschreven dankzij zijn remixen van artiesten als Lady Gaga, B.o.B. of onlangs met Katy Perry.

Zedd had zijn fans al enige tijd in Nederland aan de kant gezet door de grootste festivals ter wereld te bevorderen. De DJ lijkt terug te willen naar zijn roots aangezien een live tour gepland staat voor eind 2019. Goed nieuws, een bezoek aan Amsterdam is gepland! Maak een notitie van de afspraak die op 11 november in Paradiso is gemaakt en maak je klaar voor een gek concert!

Informatie over kaartverkoop

Concert Zedd
Maandag 11 november 2019 – Paradiso – Amsterdam
Prijzen/prijzen
Enkele categorie : 31,70€

Tickets en reserveringen
► Boekingsservice vandaag nog beschikbaar: Live Booker


Over auteur

Avatar

Mijn professionele leven: Na een Master in Global Communication en Master in Marketing aan de Toulouse Business School, heb ik me gespecialiseerd in communicatie en ben nu Community Manager en journalist. Mijn persoonlijk leven: Passie voor reizen en muziek, ik vlieg graag de wereld in om mijn twee passies te combineren. Als student communicatie in mijn vrije tijd ben ik leergierig en ben ik altijd op zoek naar nieuwe kennis. U kunt contact met mij opnemen via julie.blanc@maestro-corporation.com

Laat een opmerking achter